O nama

Anita Žuvela Hitrec je profesorica filozofije i kroatologije. Iza nje je više od 15 godina radnog iskustva u marketingu i prodaji, s naglaskom na digitalni marketing.

Područje osobitog interesa su joj novi mediji i digitalni kanali komunikacije, kao i zanimljivi blogovi. S svojim kolegama iz marketinga vodećeg news portala www.net.hr, 2013. godine, pokrenula je domaću turističku rubriku na istoimenom portalu. Od 2014 do kraja 2018. godine, bila je suosnivač je web project manager portala Croatia Hotspots, na kojem je samostalno vodila promociju za 10  kontinentalnih županija. 

Autorica je brojnih blogova i putopisa o kontinentalnim destinacijama, te vanjski suradnik portala Okusi.eu., Travel Advisor.eu.

Članica je Fijet Croatia – svjetske udruge turističkih novinara i pisaca u turizmu, koja joj je u prosincu 2017 godine, dodijelila posebno priznanje za iznimno korištenje medijskih komunikacijskih tehnologija u promociji turizma Hrvatske.  Za poseban doprinos promociji nagrađena je 2017 godine i priznanjem kolega Vision One (aplikacije koja objedinjuje na jednoj platformi ponudu i sadržaje kontinentalne Hrvatske).

Osim turističkog marketinga, Anita se specijalizirala za internet blogove i sve vrste tekstova za web stranice. Ukoliko trebate izradu teksta, bloga, putopisa, ljubavnog romana, pjesme, ili pak izrade cjelovitog weba – obratite se s punim povjerenjem.