O nama

Anita Žuvela Hitrec je profesorica filozofije i kroatologije. Iza nje je više od 15 godina radnog iskustva u marketingu i prodaji, s naglaskom na digitalni marketing.
Područje osobitog interesa su joj novi mediji i digitalni kanali komunikacije, kao i zanimljivi blogovi. S svojim kolegama iz marketinga vodećeg news portala www.net.hr, 2013. godine, pokrenula je domaću turističku rubriku na istoimenom portalu.
Od 2014 godine, suosnivač je i  project manager portala Croatia Hotspots, na kojem samostalno vodi promociju za 8 kontinentalnih županija.
Autorica je brojnih blogova i putopisa o kontinentalnim destinacijama, te vanjski suradnik gastro portala Okusi.eu.
Članica je Fijet Croatia – svjetske udruge turističkih novinara i pisaca u turizmu, koja joj je u prosincu 2017 godine, dodijelila posebno priznanje za iznimno korištenje medijskih komunikacijskih tehnologija u promociji turizma Hrvatske.

Za poseban doprinos promociji nagrađena je 2017 godine i priznanjem kolega Vision One (aplikacije koja objedinjuje na jednoj platformi ponudu i sadržaje kontinentalne Hrvatske).

hotspots.net.hr / Croatia Hotspots

Specifičan koncept web portala u kome sadržaj pružaju  turističke zajednice kroz opise svojih destinacija, našao je prilično brzo put do svojih korisnika i klijenata. U potpunosti posvećeni promociji domaćih destinacija, projekt je nakon nekoliko prvih  mjeseci hodočašća na terenu, prepoznat od strane klijenata i partnera.

Osim turističkog marketinga, Anita se specijalizirala za internet blogove i sve vrste tekstova za web stranice. Ukoliko trebate izradu teksta, bloga, putopisa, ljubavnog romana, pjesme, ili pak izrade cjelovitog weba – obratite se s punim povjerenjem.